Aktiviteter i Foreningen AlterNaturligVis

Her nedenfor kan du se programmet for sæson  2022-23
Alle foredrag er åbne for alle!
Man behøver ikke være medlem, men betaler blot entre ved indgangen.
Velkommen !
For alle arrangementer (undtagen Skovturen) gælder, at de foregår på:
Mandage i tidsrummet kl. 19.00 – 21.30
Sted: Det Gamle Posthus, Gilleleje Stationsvej 6, 3250 Gilleleje
Lokale: Flygelstuen
OBS! Indgang rundt om hjørnet på Bøgebakken

Oplysning om priser og eventuelt medlemskab: Se menupunktet: "Indmeldelse"  
Sæson programmet udgives i brochure, som du kan få tilsendt pr. mail ved henvendelse til Forkvinde, Mariane Bagger Eriksen eller få udleveret ved vore arrangementer.

Skovtur i Gribskov (for medlemmer)

Onsdag d. 17. august 2022
Vi går stille og tavse igennem den første del af skoven. Derefter finder vi et sted, hvor vi kan meditere. Vi afslutter med at finde et sted, hvor vi kan nyde hinandens selskab, naturen og vores medbragte fortæring.

HUSK: Solidt fodtøj - også til sumpet skovbund, noget at sidde på samt lidt til ganen.
Tovholder: Connie Hellensten

Mødested og tid: Kl. 18.50 ved Det Gamle Posthus,
Gilleleje Stationsvej 6, Gilleleje.
Vi tager toget fra Gilleleje St. til Mårum St.:
Afgang kl. 19.11, med mindre andet aftales.
Sørg derfor for din egen togbillet eller et rejsekort
Har du lyst til at tilbyde transport i bil, så er du velkommen til at henvende dig til Connie på tlf. 60838008. Hver passager betaler 20 Kr for at køre med t/r.

Foredrag v. Allan Sørensen
Mentaltræning - kan man selvtræne sin mentale tilstand?

Mandag d. 5. September 2022
Vi kender det alle sammen – at tanker og bekymringer fylder for meget i hverdagen. Dette kan bl.a. ændres ved mentaltræning.  Måske mentaltræner vi alle sammen i mere eller mindre grad, uden at være bevidste om det – og ofte også med uhensigtsmæssig adfærd, vaner og resultater til følge.                  
Men hvilke resultater kan vi egentlig skabe, hvis vi gør det bevidst og med et positivt perspektiv?
I foredraget fortæller Allan Sørensen om de positive resultater, du selv kan opnå ved hjælp af små justeringer - hvis du mentaltræner mere bevidst, vel at mærke!
Mentaltræning handler bl.a. om fokus og håndtering af, hvad der er indenfor din kontrol, og hvad der er udenfor din kontrol. Til foredraget lægges vægt på, hvordan tanker, følelser, bekymringer etc. fylder i vores hverdag, og hvad vi kan gøre for, at det ikke skal fylde uhensigtsmæssigt.
Du vil som deltager blive inddraget i nogle korte og nemme øvelser, som du sagtens kan bruge i din hverdag.

Allan Sørenser er certificeret Mentaltræner, Neuro, Life- og  Stresscoach, Nudging- og adfærdsdesigner o.m.a. Se mere på: www.new-tomorrow 

Foredrag v. Else Vistisen
Else Vistisen Therapy
Den ENORME effekt af en lille berøring. Sådan nyder man et smertefrit liv

Mandag d. 3. Oktober 2022
Inkluderet i foredraget er:
3 primære problemområder, 7 smertefejltagelser & 7 ting at gøre.
3 trin til et smertefrit liv, 3 primære fordele samt en LIVE demonstration af, hvordan Else arbejder.
En unik, fængende og inspirerende præsentation.

Else Vistisen er autoriseret ergoterapeut og innovator i områder for kronisk smertelindring.
Else Vistisen har levet og arbejdet i Asien i mere end 30 år og er grundlægger af Else Vistisen Therapy. Hendes erfaring som ergoterapeut samt med Emmett- og Bowen terapeutiske behandlinger, giver hende en unik evne til at yde effektive og vedvarende smerteløsninger, som møder udfordringerne og mulighederne ved livet i det 21. århundrede. Else’s succesfulde terapi for et smertefrit liv har allerede forandret og forbedret livet og helbredet for mange mennesker verden over.
Else Vistisen bor nu i Gilleleje og er mor til tre og forfatter til 2 bøger.
Se også: http://elsevistisentherapy.com/clinic-open-denmark/

Foredrag og workshop
v. Pia Hardenberg
Energi-Medicin

Mandag d. 31. Oktober 2022
Hvad er energi-medicin? De fleste vil tro, at der er tale om medicin til at indtage. Men energi-medicin er noget helt andet. Energi-medicin tager udgangspunkt i kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv og for at lære at opdyrke denne evne, må man lære det sprog, som kroppen allerede taler og forstår – energiens sprog. Energi er kroppens, sindets og sjælens fælles medium. Energi-medicin er øvelser, som bl.a. styrker dit immunforsvar og hele dit velbefindende. Energi-medicin indvirker også på både meridianer og chakras, som igen indvirker på den fysiske krop og sindets tilstand.

Energi-medicin er meget enkle og lette øvelser, som alle kan lære. Teknikkerne har en super, effektiv virkning, når de udføres blot 10 minutter dagligt. I løbet af aftenen vil du højst sandsynligt opleve en højnelse af din energi-tilstand og med sikkerhed få praktiseret viden med dig hjem, som du kan anvende til dig selv og din familie.

Pia Hardenberg, kinesiolog, healer clairvoyant m.m.,
har lært energi-medicin hos Donna Eden, som er anerkendt over hele verden som en af pionererne inden for energi-medicin, og som har rejst jorden rundt for at undervise i de enkle og dybdevirkende teknikker. Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien.

En spirituel musikalsk aften
med Sander
Musik skal ikke høres, - men føles!

Mandag d. 28. November 2022
Sander (Stenderup) er en dansk sanger og sangskriver, der siden teenageårene har sunget og skabt inderlige melodier fra hjertet. Lyrisk sjælfuldt, hengivenhed og talentfuld, Sanders musik trænger ind og inspirerer. Sander udgav sit første album "Light" i 2019. Albummet udforsker den fine rejse gennem kærlighed, medfølelse og personlige vækst. Hans musik er en afspejling af hans åndelige rejse, inspireret af dybe oplevelser, spirituelle indsigter og lærdomme fra hele verden. Med en dygtig kombination af vokal, guitar og meditative toner løfter han den åndelige kraft, beroliger vores travle sind, og tilbyder en unik rejse og dybde, som sjældent er at opleve.

Se mere på Sanders hjemmeside: https://www.sanderstenderup.com/
Du kan også høre noget af Sanders musik på dette link: https://www.sanderstenderup.com/sander-musik/

Nytårskur i AlterNaturligVis
og Foredrag v. Hanne Spuur Hansen
Martinus Åndsvidenskab

Mandag d. 9. Januar 2023
Vi starter med Nytårskur, hvor vi ønsker hinanden godt nytår med bobler og lidt lækkerier.
Derefter vil Hanne Spuur Hansen fortælle om Martinus med titlen:
"Hvorfor er Martinus' verdensbillede så svært at sælge?"
Jeg har læst/studeret Det Tredie Testamente (DTT) siden 1978 og har næsten droppet al anden spirituel litteratur, efterhånden som DTT har fået bedre "fat i nakken på mig".  Jeg søgte en filosofi, der ville sætte mig i stand til at handle rigtigt i alle situationer. Jeg er ikke god til at sige undskyld og utryg ved konsekvenserne ved en forkert beslutning. Jeg ved jo, at alle beslutninger og  handlinger har konsekvenser.
Jeg håber, at vi kan få en givende samtale efter foredraget, uden at nogen føler sig provokeret, men Det Tredie Testamente er klar i skriften: der er ingen genveje på vejen "hjem til Gud".
Om sig selv fortæller Hanne Spuur Hansen: Jeg er 74 år, har ingen uddannelse. Jeg har haft 17 jobs, siden jeg forlod skolen efter 9. klasse. Jeg var gift i en kort periode, men har valgt mand og børn fra. Jeg har været 100% involveret i oprettelsen af Økologiske Landsbysamfund Dyssekilde siden 1985. Jeg fik konstateret Tonsil Cancer i september 2007 og må hver dag leve med en række senfølger, der forværres år for år.
Se mere om Martinus-bevægelsens virke i Danmark her: https://www.martinus.dk/da/forside/

Generalforsamling og Visionsaften

Generalforsamling kl. 19 - 20 /Visionsaften kl. ca. 20 - 21.30

OBS! Ændring i programmet - Vi har flyttet Generalforsamlingen frem til:
Torsdag d. 16. Marts 2023

Generalforsamlingen er kun for medlemmer. Umiddelbart efter er der Visionsaften, og her er alle velkomne til at gøre deres indflydelse gældende og inspirere os til den kommende sæson i AlterNaturligVis
(Der vil blive serveret kaffe / the og lidt mundgodt)

Indkaldelse og dagsorden udsendes til medlemmerne pr. mail senest 2 uger før.
OBS! Besked til Medlemmerne:
Husk at give besked om adresse- eller mailændring
til kassereren. Se under "Kontakt"

Foredrag v. Christin Walter
Heart Math - Kroppens skjulte power
Lær at forstå og udnytte din krops styrke fuldt ud

OBS! Ændring i programmet - Vi har flyttet foredraget fra d. 6. februar frem til:
Mandag d. 6. Marts 2023
Heart Math er en metode, der hjælper dig til at omdanne din stress til modstandsdygtighed, opnå højere præstationsniveauer og leve dit liv med mere hjerte, sundhed og lykke.
Heart Math er et system af enkle kraftfulde selvreguleringsteknikker, som er lette at lære og designet til at blive brugt i øjeblikket, uanset situationen, hvilket betyder, at du kan bringe dit bedste selv til dit professionelle, sociale og personlige liv.
Dette foredrag er for dig, der ønsker at styrke og forstå din egen krop. For dig der ønsker at øge din modstandskraft, robusthed og empowerment. Forskellige konkrete metoder for at styrke kroppens systemer gennemgås, og du får bl. a. indsigt i, hvordan vi via Heart Math biofeedback målinger kan få viden, om vi virkelig kan lide noget, eller det bare er noget vi tror, vi kan lide.
For er hjerne og krop altid enige? – Og hvilke af disse to styrer egentlig? Og hvilke påvirker egentlig mest vores kropslige systemer? Hvorfor overhovedet bruge din tid på dette? Jo, for når du begynder at tage kroppens 90% ressourcer i brug, begynder du at bruge 100% af dig, og ikke kun hovedets 10%, hvilket giver helt andre muligheder i dit liv.
Christin Walter er Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler samt uddannet sygeplejerske.
Hun fortæller om sig selv:  "Jeg har styr på anatomi og fysiologi samt de følelsesmæssige reaktioner, vi mennesker møder fra ekstrem glæde og lettelse til traumatisk og dyb sorg. Og hvad der sker fysiologisk, kemisk, biologisk, mentalt og eksistentielt. En forståelse og erfaring med kommunikation, psykiatri, psykologi og filosofi, fra de højere lag til dagligdagens trivialitet, mesterlære mere end læsning."
Læs mere på hjemmesiden: https://www.gomentor.dk/mentorer/christinewalter