Aktiviteter - AlterNaturligVis

Gå til indhold

Hoved menu:

Aktiviteter

Sæsonprogram 2017 - 18

Her på siden er oplysningerne om alle vore arrangementer:
Alle foredrag og caféaftener er åbne for alle!
Velkommen !

Tid: mandage 19.00 – 21.30
(undtagen Skovturen, som er tredie onsdag i august)


Sted: Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje, Caféstuen på 1. sal t.h.

Oplysning om priser og eventuelt medlemsskab: Se menupunktet: "Indmeldelse"  

Hent og udskriv evt. sæsonprogrammet her: Sæsonprogram 2017-18
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sæsonprogram 2017 - 18

Onsdag d. 16. august 2017

Skovtur i Gribskov (for medlemmer)
Vi vil gå stille og tavse igennem den første del af skoven, hvor vi kan mærke de forskellige energier, der er i skoven. Derefter finder vi et sted, hvor vi kan meditere. Til sidst vil vi gå hen et sted, hvor vi kan sidde og nyde hinandens selskab, naturen og vores medbragte fortæring...

Vi mødes kl. 19 foran Pyramiden og kører sammen i medlemmernes biler. (20 kr i transport gives til chaufføren).
Spørgsmål og tilmelding til Connie Hellensten:
helst pr. sms til 60 83 80 08Mandag d. 4. september 2017

Bevidst Bevidsthedsmedicin?
Foredrag v. Moorggan Gersdorff
Moorgan Gersdorff er Mental Coach og idémanden og skaberen af Bevidsthedsmedicin.


Kom og hør et spændende foredrag med Moorgan Gersdorff:
Det hele startede i 1986, hvor Moorggan, efter et uheld, udviklede en bevidst form for intuitiv sanseopfattelse, herunder evnen til at skanne et menneskes krop, og se de energier, der bestemmer menneskets fysiske og psykiske sundhedstilstand. Moorggan fortæller, at:
"Der findes intet bedre apotek end kroppens eget. Hjernen er i stand til at producere al den "medicin", vi måtte have brug for, endda helt uden bivirkninger!
Vi kan med hjernestimuli, underbevidst tale og små guidede øvelser aktivere de manglende hjernefrekvenser, og dermed få styrket både vort helbred og selvværd. Eller måske få styr på invaliderende smerter og ubehag.
Bevidst Bevidsthedsmedicin har ubegrænsede muligheder, kun fantasien sætter sine begrænsninger, og begrænsninger kan bevidsthedsmedicin heldigvis gøre noget ved!"

Moorggan er Mental coach, med over 30 års erfaring som inspirator, forfatter, spirituel underviser, medicinsk clairvoyant, kursusleder, foredragsholder samt Klinisk hypnotisør. Se mere om Moorgan på: http://moorggan.dk/ eller www.bevidsthedsmedicin.dk

Mandag d. 2. oktober 2017

Mind Mirror Hjernebølgeterapi
Foredrag v. Hellebeth Hansen

Kom og hør et spændende foredrag med Hellebeth Hansen som forklarer hvordan det vil være muligt for dig at se og forstå dine hjernebølger og dit sind med det nye Mind Mirror system.
Hellebeth forklarer denne aften hvordan du via guidede meditationer kan få dine hjernebølger ændret og dermed din bevidsthed udvidet. Dette vil kunne give dig en større forståelse for at løse livets opgaver og udfordringer, på en harmonisk måde.


Hellebeth Hansen er uddannet sygehjælper, akupunktør, helsemassør, ionterapeut, samtaleterapeut og Reiki mester. Hellebeth har i 1995 grundlagt trænings- og livsstilscenteret, Helsebrixen, hvor hun fungerer som daglig leder, behandler, mentor og coach.Mandag d. 6. november 2017

Tankeform Healing

Et foredrag v. Signe Bech og Timiann Olsen

Signe Bech og Timian Olsen kommer og fortæller om den nye healingsmetode, de sammen har kanaliseret, Tankeform Healing, som giver en permanent forvandling, da metoden healer og omkoder direkte i styresystemet:
"Vi omkoder gamle overbevisninger og derigennem slipper du af med gammel adfærd, der ikke fungerer for dig. Vi renser og lukker dit energisystem, så du har glæde af al din energi og livskraft. Vi opgraderer på celleniveau, så kroppen kan klare mere sjælskontakt.
Og så sænker vi sjælen længere ned i kroppen, så du kan leve med mere frihed og livsglæde, og kan udleve hele den du er!"

Se mere om Signe og Timiann på: http://www.soultransformation.dk/


Signe Bech er clairvoyant og har arbejdet over 16 år intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingsystemer Reiki Healing, Theosis Healing, Access Consciousness og Advanced Sound Wave Energy Therapy samt clairvoyance.

Timian Olsen
har over 20 års erfaring med healing af både mennesker og dyr, meditation, kanalisering, shamanisme, space clearing, undervisning og terapi. Er bl.a. uddannet i Huna, Reiki Energy Mastery, Theta Healing, Advanced Sound Wave Energy Therapy og Imago Relationsterapi.

Mandag d. 4. december 2017

Jordens Indre
Caféaften med oplæg af Bjarne Olsen

Dette oplæg handler om et besøg i den indre Jord, og er en beretning om vores hule Jord:
Vi kender centrifugalkraften: Når noget drejer sig rundt med en stærk hastighed, vil der altid danne sig et hul inde i midten, og Jorden og andre Planeter er ingen undtagelse.
(I små forhold ser vi det i vaskemaskiner og tørretumbler)
Hvad er der mon så i denne indre Jord? Kan der være en eller anden form for liv, og hvordan fungerer dette liv så? Hvordan er Jorden og andre Planeter opbygget?  Kommer Nordlys oppe eller nedefra? - Indefra eller udefra? Hvordan varmer Solen Jorden op? Og meget mere...
Er du nysgerrig på disse spørgsmål, så kom og hør, hvad Bjarne kan fortælle……

Bjarne Olsen er mangeårigt medlem af foreningen AlterNaturligVis og har beskæftiget sig med åndelige emner i mange år.

Mandag d. 8. januar 2018

Caféaften med Nytårskur i Foreningen AlterNaturligVis

Foreningen AlterNaturligVis byder denne aften velkommen til Nytårskur, hvor der lægges op til en dialog mellem bestyrelsen og medlemmerne. Det er her, der er tid til reflektere over foreningens formål og aktiviteter samt udvikle nye tanker omkring foreningens fremtid.

Ikke-medlemmer er også velkomne til at deltage for at få et indtryk af foreningens medlemmer og aktiviteter. Måske med nogle gode idéer til os?

OBS! Der kan ikke stilles konkrete forslag til vedtagelse ang. foreningen ved dette arrangement. Men dialogen kan munde ud i konkrete forslag, som tages med på generalforsamlingen til marts.

Hvis det ønskes kan man melde sig ind ved arrangementet, men det er ikke et krav.

Der vil også blive et lille indlæg fra en af vore medlemmer:


Kinesiologi,  v. Theodora Lynum

Det er umådeligt let at lære, og umådelig praktisk i hverdagen. Du behøver aldrig at føle dig usikker. Du har altid en mester som vil hjælpe dig. Denne mester er faktisk din egen sjæl som er Guddommelig.

Theodora har et langt livs erfaring med spiritualitet og meditation

I pausen serveres der te, kaffe og lidt mundgodt.

Mandag d. 5. februar 2018

Inkaernes magiske verden
Et foredrag v.  Karinna Damgård

Clairvoyant og Inkahealer


Kom tættere på Inkaernes magiske verden gennem Karinna Damgård og oplev en guidet inkameditation:
Mange mennesker lever i en verden af stress og jag, med store krav og endnu større ønsker til livsnydelse og harmoni i tilværelsen. Mange er vokset op med en livsfilosofisk tankegang, præget af vindere kontra tabere. Inkatraditionen understøtter en anden fortælling om et samfund, hvor de stærke løfter de svage, og hvor alle fremstår som vindere. Gennem enkle, men kraftfulde teknikker kan alle på få minutter skaffe sig mere energi og kraft, større balance, øget harmoni, livsglæde og velbefindende.
Foredraget omhandler bl.a.:
 Fundamentet for den gamle Inkavisdom
 Q’ero-indianernes energiarbejde med naturen
 Enkle værktøjer til at skabe mere energi og øget livskvalitet i hverdagen

Aftenen består af to halvdele: Den første halvdel vil være fokuseret omkring Inkamestrenes energi. Den anden del omkring clairvoyance, hvor Karinna stiller sig til rådighed for den åndelige verden for at formidle clairvoyante budskaber til deltagerne, med udgangspunkt i deres eget liv og udvikling. Budskaberne vil blive formidlet nænsomt og med stor kærlighed og respekt til både modtageren og de åndelige budbringere.

Karinna Damgård er clairvoyant, spirituel rådgivningskonsulent på www.klarsyn24.dk og praktiserer Inkahealing på højt niveau. Hun har kontakt til åndeverdenen, tilhørende personlige hjælpere, engle og opstegne mestre. Se også www.Kyanite.dk


Mandag d. 5. marts 2018

har vi

Generalforsamling og Visionsaften

Mød op og få indflydelse på næste sæsons program!

Indkaldelse udsendes til medlemmerne pr. mail senest 2 uger før.

OBS! Medlemmer:
Husk at give besked om adresse- eller mailændring
til kasserer, Lis Andersen
Se under "Kontakt" 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu